Хранителни добавки от „Максивитал“ ООД за красота, здраве и активно дълголетие!

„Максивитал“ ООД е българска фирма, която разпространява на българския пазар хранителни добавки, цитогени и цитомакси, които са разработени в Санктпетербургския институт за биорегулация и геронтология и патентовани от руския лекар проф. Владимир Хавнисон. Уникалността на хранителните добавки за красота, здраве и активно дълголетие, цитогени и цитомакси, е, че те са пептидни биорегулатори, представляващи комплекси от къси пептиди, които са характерна част от човешкия организъм.

Екипът на „Максивитал“ ООД избира да разпространява точно тези хранителни добавки, защото пептидните биорегулатори доказано регенерират и ревитализират организма на човек, удължавайки значително периода на висока активност и жизненост през индивидуалния живот, известен още като „активно дълголетие.

Уникалните свойства на хранителните добавкипептидни биорегулатори, нямат аналог по отношение на ревитализацията и активното дълголетие на организма и значително снижават риска от най-масовите заболявания в света – сърдечносъдови, онкологични, опорно-двигателни, неврологични и мн. други. Те са резултат от разработената и внедрена концепция за активно дълголетие, базирана на огромния световен научно-практически и клиничен опит в областта на генетиката, молекулярната биология и биомедицината. Концепцията за активното дълголетие предполага своевременно, комплексно, безопасно и ефективно въздействие върху организма с цел забавяне на процесите на стареенето.

Опитът натрупан от работата с комплексите от пептиди доказва фактите, изложени в редица публикации в реномирани научни списания, а именно, че те представляват иновативна технология, чрез която се ревитализира организмът. Те имат широко поле на приложение. Ефективни са както при настъпили вече заболявания, така и може да се приемат превантивно за поддържане на оптимално здравословно състояние и активна физическа форма от лица, подложени на силен стрес и негативни влияния на околната среда. Комплексите от пептиди са хранителни добавки, които благодарение на своята биорегулаторна функция съхраняват здравето на активно работещите млади хора и удължават младостта и активитета на застаряващата част от населението, като по този начин повишават качеството на живот на хората.