ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА BONOMARLOT® / БОНОМАРЛОТ®

пептиди за кръвотворната система

 

BONOMARLOT® е хранителна добавка, представляваща комплекс А-20 от пептидни фракции, характерни за костния мозък в човешкия организъм.  Костният мозък в човешкия организъм е главен хемопатичен орган. Основната му функция е производството на всички видове кръвни клетки, които при неговата нормална активност са в различен етап на развитие. Здравият костен мозък доставя при нужда в кръвния поток на организма зрели кръвни клетки. Без него не могат да се произвеждат функционално активни еритроцити, тромбоцити и лимфоцити, което води до нарушения в борбата на организма с инфекции, преноса на кислород и кръвосъсирването. Неправилното функциониране на костния мозък в резултат на различни ендогенни и екзогенни за човешкия организъм фактори  води до намаляване на имунитета и по-трудното възстановяване на организма.

Хранителната добавка BONOMARLOT® нормализира функцията на костния мозък, като намалява липсата на пептиди от комплекса А-20 и възстановява синтеза на протеини вътре в клетките. Изолираните пептиди от комплекса А-20  притежават избирателно действие върху клетките на кръвотворната система, нормализират метаболизма в тях и повишават функционалната им активност, което води до възстановяване на правилното функциониране на костния мозък.

Хранителната добавка BONOMARLOT® е клинично изпитвана и е с доказана ефективност. Препоръчва се за прием след прекарани тежки заболявания, придружени от анемия, при непълноценно хранене и при комплексно лечение на онкоболни. С напредването на възрастта естествено състояние за човешкия организъм е намаляването на неговия клетъчен активитет. Хранителната добавка BONOMARLOT® се препоръчва за поддържане на оптималната функция на кръвотворната система, което води до забавяне на процеса на остаряване на организма.

Хранителната добавка BONOMARLOT® е естествена за човешкия организъм, който факт дава възможност за нейното приемане и лесно комбиниране с други хранителни добавки и лекарства и може да се използва като допълнение към конвенционално медицинско лечение.

Хранителната добавка BONOMARLOT® е налична в опаковка от 20 или 60 капсули по 0,2 г. Всяка капсула съдържа пептиден комплекс А-20, микрокристална целулоза, желатин, лактоза, калциев стеарат и титаниев диоксид.

Препоръчителният прием за лица над 18 г. е по 1-2 капсули 1-2 пъти дневно по време на хранене. Продължителност на приемане – 1-3 месеца. Целесъобразно е да се проведе повторен курс след 1-3 месеца.