ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА CHELOHART®/ЧЕЛОХАРТ®

пептиди на сърдечния мускул

CHELOHART® е хранителна добавка, представляваща комплекс от пептидни фракции, характерни за сърдечния мускул в човешкия организъм. Сърцето е един от най-важните органи за поддържане на живота на човека. От една страна, то изпомпва кръв, богата на кислород и пренасяща хранителни вещества до всяка клетка на нашето тяло, а от друга – премахва въглеродния диоксид и отпадъчните продукти, като по този начин поддържа тялото ни здраво. Сърдечносъдовите болести са една от водещите причини за смъртта на много мъже и жени по света, затова е изключително важно да сме сигурни, че сърцето функционира правилно.Неправилното функциониране на клетките на сърдечния мускул в резултат на различни ендогенни и екзогенни за човешкия организъм фактори  води до сериозни нарушения и болестни сърдечносъдови заболявания.

Хранителната добавка CHELOHART® подобрява състоянието на клетките на сърдечния мускул, като намалява липсата на пептиди и възстановява синтеза на протеини в клетките.

Хранителната добавка CHELOHART® е клинично изпитвана и е с доказана ефективност. Препоръчва се за прием  при исхемична болест на сърцето, хипертония, миокардити, постинфарктна кардиосклероза, миокардиодистрофии с различен произход, сърдечна недостатъчност, повишени физически натоварвания и непълноценно хранене.

С напредването на възрастта естествено състояние за човешкия организъм е намаляването на неговия клетъчен активитет. Хранителната добавка CHELOHART®  се препоръчва за поддържане на оптималната функция на клетките на сърдечния мускул за всички хора на възраст над 40 години, което води до забавяне на процеса на остаряване на организма.

Хранителната добавка CHELOHART® е естествена за човешкия организъм. Този факт дава възможност за нейното приемане и лесно комбиниране с други хранителни добавки и лекарства и може да се използва като допълнение към конвенционално медицинско лечение.

Хранителната добавка CHELOHART® е налична в опаковка от 20 и 60 капсули по 0,2 г. Всяка капсула съдържа пептиден комплекс, характерен за клетките на сърдечния мускул, микрокристална целулоза, желатин, лактоза, калциев стеарат и титаниев диоксид.

Препоръчителният прием за лица над 18 г. е по 1-2 капсули 1-2 пъти дневно по време на хранене. Продължителност на приемане – 1-3 месеца. Целесъобразно е да се проведе повторен курс след 1-3 месеца.