ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА GLANDOKORT®/ГЛАНДОКОРТ®

пептиди на надбъбречните жлези

GLANDOKORT® е хранителна добавка, представляваща комплекс от пептидни фракции, характерни за надбъбречните жлези в човешкия организъм. Надбъбречните жлези произвеждат хормоните, отговорни за реакцията на организма при стрес. Това са адреналинът и норадреналинът. Ако техните нива са ниски, се наблюдава повишена чувствителност към стрес, апатия и неправилно функциониращи адаптивни механизми. Надбъбречните жлези произвеждат кортикостероидни хормони и хормони, които участват в контрола на метаболизма. При понижени нива в тези хормони се наблюдават тежки заболявания. Затова е и от изключително значение да се постигне добро здравословно състояние на надбъбречните жлези и максимално да се намали употребата на вещества, изкуствени стимуланти, предизвикващи стрес в организма, каквито са кафето, черният чай и шоколадът.

Неправилното функциониране на клетките на надбъбречните жлези в резултат на различни ендогенни и екзогенни за човешкия организъм фактори  води до сериозни нарушения и болестни състояния.

Хранителната добавка GLANDOKORT® подобрява състоянието на клетките на надбъбречните жлези, подобрява  и нормализира метаболитните процеси в тях.

Хранителната добавка GLANDOKORT® е клинично изпитвана и е с доказана ефективност. Препоръчва се за прием  при професионален или психоемоционален стрес, непълноценно и некачествено хранене, нарушения на хормоналния статус.

С напредването на възрастта естествено състояние за човешкия организъм е намаляването на неговия клетъчен активитет. Хранителната добавка GLANDOKORT® е отличен продукт за всеки, който иска да поддържа максимална продължителност на живота си и да забави процеса на стареене.

Хранителната добавка GLANDOKORT® е естествена за човешкия организъм. Този факт дава възможност за нейното приемане и лесно комбиниране с други хранителни добавки и лекарства и може да се използва като допълнение към конвенционално медицинско лечение.

Хранителната добавка GLANDOKORT® е налична в опаковка от 20 и 60 капсули по 0,2 г. Всяка капсула съдържа пептиден комплекс, характерен за клетките на надбъбречните жлези, микрокристална целулоза, желатин, лактоза, калциев стеарат и титаниев диоксид.

Препоръчителният прием за лица над 18 г. е по 1-2 капсули 1-2 пъти дневно по време на хранене. Продължителност на приемане – 1-3 месеца. Целесъобразно е да се проведе повторен курс след 1-3 месеца.