ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА GOTRATIX®/ГОТРАТИКС®

пептиди на мускулите

GOTRATIX® е хранителна добавка, представляваща комплекс от пептидни фракции, характерни за мускулите в човешкия организъм. Мускулите са основната градивна единица на опорно-двигателната система в човешкия организъм. Мускулите имат еднакво устройство и способност да се съкращават и отпускат, като по този начин обезпечават движението на тялото в пространството и на вътрешните органи. Мускулните клетки започват да отслабват на 40-годишна възраст, като процесът се засилва след 75-ата година и често води до неподвижност.

Неправилното функциониране на клетките на мускулите в резултат на различни ендогенни и екзогенни за човешкия организъм фактори  води до сериозни нарушения и болестни състояния.

Хранителната добавка GOTRATIX® подобрява състоянието на мускулните клетки, подобрява  и нормализира метаболитните процеси в тях.

Хранителната добавка GOTRATIX® е клинично изпитвана и е с доказана ефективност. Препоръчва се за прием  от всички, които имат нарушение в мускулния тонус, особено при възрастни хора и спортисти.

С напредването на възрастта естествено състояние за човешкия организъм е намаляването на неговия клетъчен активитет. Хранителната добавка GOTRATIX® е отличен продукт, който иска да поддържа максимална продължителност на живота си и да забави процеса на стареене.

Хранителната добавка GOTRATIX® е естествена за човешкия организъм. Този факт дава възможност за нейното приемане и лесно комбиниране с други хранителни добавки и лекарства и може да се използва като допълнение към конвенционално медицинско лечение.

Хранителната добавка GOTRATIX® е налична в опаковка от 20 и 60 капсули по 0,2 г. Всяка капсула съдържа пептиден комплекс, характерен за мускулните клетки, микрокристална целулоза, желатин, лактоза, калциев стеарат и титаниев диоксид.

Препоръчителният прием за лица над 18 г. е по 1-2 капсули 1-2 пъти дневно по време на хранене. Продължителност на приемане – 1-3 месеца. Целесъобразно е да се проведе повторен курс след 1-3 месеца.