ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА HONLUTEN®/ХОНЛУТЕН®

за бронхо-белодробната система и стомашната лигавица

HONLUTEN® е хранителна добавка, представляваща комплекс от пептидни фракции, характерни за бронхо-белодробната система и стомашната лигавица в човешкия организъм.

Бронхо-белодробната система в човешкия организъм обезпечава процеса на дишане, чрез който се доставя кислород до всички клетки и тъкани в човешкия организъм.

Неправилното функциониране на клетките на бронхо-белодробната система и стомашната лигавица в резултат на различни ендогенни и екзогенни за човешкия организъм фактори  води до сериозни нарушения и болестни състояния.

Хранителната добавка HONLUTEN® подобрява състоянието на бронхо-белодробната система и стомашната лигавица,  подобрява  и нормализира метаболитните процеси в тях.

Хранителната добавка HONLUTEN® е клинично изпитвана и е с доказана ефективност. Препоръчва се за прием  от всички с нарушени функции на белите дробове и бронхите, при остри и хронични заболявания на дихателните органи с инфекциозен и неинфекциозен произход, а също така за поддържане на функциите на дихателните органи при лица в напреднала и старческа възраст. Установен е  ясно изразен гастрозащитен ефект, сравним с този на антибиотиците, заключаващ се в антимикробна защита по отношение на Helicobacter pylori, което  води до намаляване на ри­ска от развитие на стомашна язва, а при наличието й – до ускоряване на процесите на възстановяване на организма.

С напредването на възрастта естествено състояние за човешкия организъм е намаляване на неговия клетъчен активитет. Хранителната добавка HONLUTEN® е отличен продукт за всеки, който иска да поддържа максимална продължителност на живота си и да забави процеса на стареене.

Хранителната добавка HONLUTEN® е естествена за човешкия организъм. Този факт дава възможност за нейното приемане и лесно комбиниране с други хранителни добавки и лекарства и може да се използва като допълнение към конвенционално медицинско лечение.

Хранителната добавка HONLUTEN® е налична в опаковка от 20 и 60 капсули по 0,2 г. Всяка капсула съдържа пептиден комплекс, характерен за бронхо-белодробната система и стомашната лигавица, микрокристална целулоза, желатин, лактоза, калциев стеарат и титаниев диоксид.

Препоръчителният прием за лица над 18 г. е по 1-2 капсули 1-2 пъти дневно по време на хранене. Продължителност на приемане – 1-3 месеца. Целесъобразно е да се проведе повторен курс след 1-3 месеца.