ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА KRISTAGEN®/КРИСТАГЕН®

 за нормализиране на функциите на имунната система

KRISTAGEN®  е хранителна добавка, представляваща комплекс от пептидни фракции, характерни за имунната система на човек. Имунната система е една от най-сложните в човешкия организъм, състояща се от съвкупност от множество биологични структурни единици, които разпознават вредните за човека организми и благодарение на общата им работа и правилно функциониране на клетките поддържат човека здрав. Разстройства в имунната система могат да доведат да сериозни болестни състояния като автоимунни болести, възпаления и рак. Затова е от изключително значение добрият метаболизъм на тези клетки. Неправилното функциониране на имунната система в резултат на различни ендогенни и екзогенни за човешкия организъм фактори  води до сериозни нарушения и болестни състояния. Хранителната добавка KRISTAGEN®  подобрява състоянието на имунната система, като подобрява и нормализира метаболитните процеси.

Хранителната добавка KRISTAGEN® е клинично изпитвана и е с доказана ефективност. Препоръчва се за прием  при комплексното лечение на пациенти с нарушени функции на имунната система след прекарани инфекциозни заболявания, лъчева и химиотерапия, психоемоционален стрес.

С напредването на възрастта естествено състояние за човешкия организъм е намаляването на неговия клетъчен активитет. Хранителната добавка KRISTAGEN®  е отличен продукт за поддържане на функциите на имунната система при хора в напреднала и старческа възраст, които искат  да бъдат максимално дълго активни  и да забавят процеса на стареене.

Хранителната добавка KRISTAGEN® е естествена за човешкия организъм. Този факт дава възможност за нейното приемане и лесно комбиниране с други хранителни добавки и лекарства и може да се използва като допълнение към конвенционално медицинско лечение.

Хранителната добавка KRISTAGEN®  е налична в опаковка от 20 и 60 капсули по 0,2 г. Всяка капсула съдържа пептиден комплекс АС-6 (пролин, глутаминова киселина, аспарагинова киселина), микрокристална целулоза, желатин, лактоза, калциев стеарат и титаниев диоксид.

Препоръчителният прием за лица над 18 г. е по 1-2 капсули 1-2 пъти дневно по време на хранене. Продължителност на приемане – 1-3 месеца. Целесъобразно е да се проведе повторен курс след 1-3 месеца.