ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА LIBIDON®/ЛИБИДОН®

пептиди на простата

LIBIDON® е хранителна добавка, представляваща комплекс от пептидни фракции, характерни за простатата при мъжете. Уголемяването на простатата е най-често срещаният проблем, който засяга всеки втори мъж на възраст над 60 години. Симптомите включват чести позиви за уриниране, невъзможност за напълно изпразване на пикочния мехур, както и трудности при започване на уриниране. Състоянието на уголемена простата предизвиква неудобство и може драстично да намали качеството на живот на мъжете. Други чести проблеми, свързани с простатата, са простатитът и ракът. Ракът на простатата е един от най-разпространените видове рак, засяга всеки седми мъж и е вторият вид рак с най-висока смъртност. Затова е от изключително значение добрият метаболизъм на клетките на простатата.

Хранителната добавка LIBIDON® подобрява състоянието на клетките на простатната жлеза, като подобрява  и нормализира метаболитните процеси в тях.

Хранителната добавка LIBIDON®  е клинично изпитвана и е с доказана ефективност. Препоръчва се за прием  от всеки мъж, навършил 40 години, и особено при онези с увеличена простата, хроничен простатит, еректилна дисфункция и стерилитет.

С напредването на възрастта естествено състояние за човешкия организъм е намаляването на неговия клетъчен активитет. Хранителната добавка LIBIDON® е отличен продукт за поддържане на функциите на половата система при мъже в напреднала и старческа възраст, които искат  да бъдат максимално дълго активни  и да забавят процеса на стареене.

Хранителната добавка LIBIDON®  е естествена за човешкия организъм. Този факт дава възможност за нейното приемане и лесно комбиниране с други хранителни добавки и лекарства и може да се използва като допълнение към конвенционално медицинско лечение.

Хранителната добавка LIBIDON®  е налична в опаковка от 20 и 60 капсули по 0,2 г. Всяка капсула съдържа пептиден комплекс, характерен за простатната жлеза, микрокристална целулоза, желатин, лактоза, калциев стеарат и титаниев диоксид.

Препоръчителният прием за лица над 18 г. е по 1-2 капсули 1-2 пъти дневно по време на хранене. Продължителност на приемане – 1-3 месеца. Целесъобразно е да се проведе повторен курс след 1-3 месеца.