ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА PIELOTAX®/ПИЕЛОТАКС®

пептиди на бъбреците

PIELOTAX®  е хранителна добавка, представляваща комплекс от пептидни фракции, характерни за бъбреците в човешкия организъм.

Бъбреците са основни органи на отделителната система на човек. Те филтрират кръвта, като образуват и извеждат от нея непотребните отпадни продукти чрез образуването на урина. Бъбреците участват в регулацията на концентрацията на соли и калий и произвеждат хормони, които регулират кръвното налягане и производството на червени кръвни телца. Всеки един на десет души има до някаква степен прогресиращо заболяване на бъбреците, което води до намаляване на тяхната функционална активност. Основните причини за неправилното им функциониране са високото кръвно налягане и диабетът. При неправилно функциониране на клетките на бъбреците те не изпълняват своите очистителни функции качествено и това води до интоксикиране на организма поради замърсяването на кръвта с отпадни продукти.

Неправилното функциониране на клетките на бъбреците  в резултат на различни ендогенни и екзогенни за човешкия организъм фактори  води до сериозни нарушения и болестни състояния.

Хранителната добавка PIELOTAX® подобрява състоянието на клетките на бъбреците, като нормализира метаболитните процеси в тях.

Хранителната добавка PIELOTAX® е клинично изпитвана и е с доказана ефективност. Препоръчва се за комплексно възстановяване на функциите на бъбреците, за подобряване функциите на пикочно-отделителната система, при пикочнокаменна болест, при нефроптоза, аномалии на пикочно-отделителните пътища, хроничен пиелонефрит, цистит, гломерулонефрит, бъбречна недостатъчност, нефропатии с различен произход, включително диабетна нефропатия.

С напредването на възрастта естествено състояние за човешкия организъм е намаляването на неговия клетъчен активитет. Хранителната добавка PIELOTAX® е отличен продукт за всеки, който иска да поддържа максимална продължителност на живота си и да забави процеса на стареене.

Хранителната добавка PIELOTAX® е естествена за човешкия организъм. Този факт дава възможност за нейното приемане и лесно комбиниране с други хранителни добавки и лекарства и може да се използва като допълнение към конвенционално медицинско лечение.

Хранителната добавка PIELOTAX® е налична в опаковка от 20 и 60 капсули по 0,2 г. Всяка капсула съдържа пептиден комплекс, характерен за бъбреците, микрокристална целулоза, желатин, лактоза, калциев стеарат и титаниев диоксид.

Препоръчителният прием за лица над 18 г. е  по 1-2 капсули 1-2 пъти дневно по време на хранене. Продължителност на приемане – 1-3 месеца. Целесъобразно е да се проведе повторен курс след 1-3 месеца.