ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА PINEALON®/ПИНЕАЛОН®

за нормализиране функционалната активност на клетките на главния мозък

PINEALON® е хранителна добавка, представляваща комплекс от пептидни фракции, за нормализиране функционалната активност на клетките на главния мозък в човешкия организъм.

Хранителната добавка PINEALON®  подобрява състоянието на клетките на главния мозък, като нормализира метаболитните процеси в тях.

Хранителната добавка PINEALON®  е клинично изпитвана и е с доказана ефективност. Препоръчва се при комплексното лечение на пациенти с нарушени функции на главния мозък, включително след черепно-мозъчна травма, инсулт, както и при оперативни намеси в главния мозък.

Хранителната  добавка PINEALON® спомага за подобряване на интелектуалните функции на главния мозък (памет, внимание и т.н.) на лица, чиято професионална дейност изисква повишена концентрация на вниманието.

С напредването на възрастта естествено състояние за човешкия организъм е намаляване на неговия клетъчен активитет. Хранителната добавка PINEALON®  е отличен продукт за всеки, който иска да поддържа максимална продължителност на живота си и да забави процеса на стареене.

Хранителната добавка PINEALON®  е естествена за човешкия организъм. Този факт дава възможност за нейното приемане и лесно комбиниране с други хранителни добавки и лекарства и може да се използва като допълнение към конвенционално медицинско лечение.

Хранителната добавка PINEALON® е налична в опаковка от 20 и 60 капсули по 0,2 г. Всяка капсула съдържа пептиден комплекс АС-6 (аргинин, глутаминова киселина, аспарагинова киселина), микрокристална целулоза, желатин, лактоза, калциев стеарат и титаниев диоксид.

Препоръчителният прием за лица над 18 г. е  по 1-2 капсули 1-2 пъти дневно по време на хранене. Про­дължителност на приемане – 10-30 дни. Целесъобразно е да се проведе повторен курс след 4-6 месеца.