ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА SIGUMIR®/СИГУМИР®

пептиди на опорно-двигателната система

SIGUMIR® е хранителна добавка, представляваща комплекс от пептидни фракции, за нормализиране функционалната активност на клетките на хрущялната и костната тъкан, които изграждат ставите, костите и гръбначния стълб като част от опорно-двигателната система на човешкия организъм.

Хранителната добавка SIGUMIR®  подобрява състоянието на клетките на хрущялната и костната тъкан, като нормализира метаболитните процеси в тях.

Връзките и гръбначният стълб са най-слабите части на опорно-двигателната система. В наши дни дори подрастващите могат да имат болки в гърба. Обикновено най-засегнати са предимно жените над 35 години, които носят обувки с високи токове, както и мъже, които вдигат тежко или работят дейности,  свързани с интензивно физическо натоварване. Други рискови групи са възрастните хора, както и жени след менопауза поради прогресивното намаляване на костната им плътност.

Хранителната добавка SIGUMIR®  е клинично изпитвана и е с доказана ефективност. Препоръчва се за възстановяване на функциите на опорно-двигателната система, след прекарани заболявания от различен произход, при патологични състояния, водещи до нарушаване на дейността на хрущялната и костната тъкан, при артрози и артрити, ревматизъм, остеохондроза, остеопороза, както и при подагра.

С напредването на възрастта естествено състояние за човешкия организъм е намаляването на неговия клетъчен активитет. Хранителната добавка SIGUMIR® е отличен продукт за всеки, който иска да бъде максимално активен и да забави процеса на стареене.

Хранителната добавка SIGUMIR® е естествена за човешкия организъм. Този факт дава възможност за нейното приемане и лесно комбиниране с други хранителни добавки и лекарства и може да се използва като допълнение към конвенционално медицинско лечение.

Хранителната добавка SIGUMIR®  е налична в опаковка от 20 и 60 капсули по 0,2 г. Всяка капсула съдържа пептиден комплекс, характерен за клетките на хрущялната и костната тъкан,  микрокристална целулоза, желатин, лактоза, калциев стеарат и титаниев диоксид.

Препоръчителният прием за лица над 18 г. е по 1-2 капсули  1-2 пъти дневно по време на хранене. Продължителност на приемане – 1-3 месеца. Целесъобразно е  да се проведе повторен курс след 1-3 месеца.