SUPRЕFORT®/СУПРЕФОРТ®

пептиди на задстомашната жлеза

хранителна добавка, 20/60 капсули по 0,2 г, пептиден комплекс А-1

SUPRЕFORT® е хранителна добавка, съставена от комплекс от пептидни фракции. Извлечените  пептиди имат избирателно действие върху различни клетки на задстомашната жлеза, нормализират метаболизма в клетките и регулират функциите на задстомашната жлеза.

При клинични изследвания е установена ефективността на препарата SUPRЕFORT®  за комплексно възстановяване на функциите на задстомашната жлеза, след прекарани заболявания от различен произход, при патологични състояния, водещи до нарушаване на дейността на задстомашната жлеза, при въздействието на екстремални фактори на външната среда, непълноценно хранене, а също така при остаряване.

ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРИ

нарушени функции на задстомашната жлеза, за нормализиране на процеса на храносмилане, хроничен панкреатит, секреторна недостатъчност на задстомашната жлеза, за нормализиране на липидната и въглехидратната обмяна, захарен диабет от тип 1 и тип 2, профилактика на захарен диабет за лица над 50 години, непълноценно и некачествено хранене, диети за намаляване на теглото.

НАЧИН НА УПОТРЕБА

За лица над 18 г. – по 1-2 капсули 1-2 пъти дневно по време на хранене. Продължителност на приемане – 1-3 месеца.

Целесъобразно е  да се проведе повторен курс след 1-3 месеца.