VENTFORT®/Вентфорт®

пептиди на кръвоносните съдове

хранителна добавка, 20/60 капсули по 0,2 г, пептиден комплекс А-3

VENTFORT® е хранителна добавка, съставена от комплекс от пептидни фракции. Отделните пептиди имат избирателно действие върху различни клетки на стените на кръвоносните съдове, нормализират метаболизма в клетките и регулират функциите на кръвоносно-съдовата система.

При клинични изследвания е установена ефективността на препарата VENTFORT® за комплексното възстановяване на функциите на кръвоносно-съдовата система след прекарани заболявания от различен произход, при патологични състояния, водещи до нарушаване на функциите на съдовете, при въздействието на екстремални фактори на външната среда, непълноценно хранене, нарушаване на липидния метаболизъм, а също така при остаряване.

ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРИ

артериална хипертензия, атеросклероза на кръвоносните съдове на долните крайници, тромбангиит (облитериращ ендартериит), атеросклероза на кръвоносните съдове на главния мозък и нарушения на мозъчното кръвообращение, исхемична болест  на сърцето, варикозни заболявания, хемороиди, ангиопатии от различен произход, прекаран инфаркт на миокарда или инсулт.

НАЧИН НА УПОТРЕБА

За лица над 18 г. – по 1-2 капсули 1-2 пъти дневно по време на хранене. Продължителност на приемане – 1-3 месеца.

Целесъобразно е да се проведе повторен курс след 1-3 месеца.